Fest i Falkenberg

Nattlivet i Falkenberg är helt okej enligt många på vintern, men på sommaren så brukar det i vanlig ordning finnas massor av människor i Falkenberg för att festa, träffa vänner, eller njuta utav de sena sommarkvällarna. Många anser att det märks tydligt på stadens nattliv när det börjar bli sommar, och när sommaren håller på att sluta. Flera av dessa krogar som finns i Falkenberg satsar därför mest på evenemang, aktiviteter eller temakvällar för att höja trycket i staden och därmed även locka besökare.

De alternativ som du har att välja mellan när du vill festa i Falkenberg är vanligtvis de nattklubbar som håller öppet året om. Dessa alternativ har vi sett till att få med här nedanför. Där kan du få en överblick över alla de krogar och nattklubbar som finns att välja på i Falkenbergs centrum. Både på sommaren och på vintern.

  • DownTown Rockbar
  • Harrys
  • Hermans
  • Gustaf Bratt
  • Glenns Sportsbar
  • Syrran & Brosan
  • Kings Hill
  • Barans Krog
  • Chez Adam

Saker som händer i Falkenberg

Om du letar efter någonstans att festa i Falkenberg, och du inte letar efter någon nattklubb eller bar så finns det ibland flera evenemang om året som går av stapeln och bjuder på flera riktiga folkfester. Det som händer i Falkenberg varje år är till exempel Wheels and Wings, Kräftfestivalen i Glommen, utomhus bio på Rådhustorget och de konserter som anordnas varje år.

För att hela tiden hålla koll på det som händer i Falkenberg så rekommenderar vi dig att hålla dig uppdaterad på vår hemsida. Där hittar du mer information över alla evenemang, fester, konserter, och andra roliga saker som du kan göra i Falkenberg. Vi hoppas du hittar något som passar dig och dina vänner, eller familj på ett bra sätt.

Sommar i Falkenberg

Det råder egentligen inga tvivel om att Falkenberg är en stad som är som mest aktiv under sommaren. Det är kanske inte speciellt konstigt, då Falkenberg är en av många städer på västkusten som blir välbesökta under den varmaste tiden på året. Under sommaren kommer du som invånare eller turist kunna hitta till massor av roliga saker som händer i Falkenberg. Vad sägs till exempel om att kunna besöka den rikskända friluftsteatern på Vallarna, festa bland alla härliga krogar och nattklubbar i Falkenberg, eller besöka Skrea Strand för att lata dagar under solen.