Händer / Göra

Under ett år så hinner massor av evenemang gå av stapeln. Det gäller bara att veta vad som händer i Falkenberg för att kunna delta i dem. Vi på Falkenbergare försöker uppdatera så mycket vi kan om vad som händer i Falkenberg, och vad du kan göra. Därför brukar vi lägga till flera evenemang som anordnas i staden. Detta för att så många som möjligt ska få information, och inte missar ett roligt tillfälle som du kan vara intresserad av.

händer-i-falkenberg      nyheter-falkenberg      att-göra-i-falkenberg

Vad händer i Falkenberg?

Många ställer sig ibland frågan om vad som händer i Falkenberg. Det kan ibland verka som det aldrig händer något i staden, speciellt under den långa vintern. Som vi tidigare nämnt i texten så försöker vi på denna sida hela tiden uppdatera med ny info om aktuella evenemang eller händelser. Du kan gå vidare till dessa förslag och tips igenom att klicka dig vidare till vår sida med uppdateringar och nyheter om vad som håller på att hända i Falkenberg.

Det kan vara bra att ha koll på några av de årliga evenemang som alltid anordnas i Falkenberg. Det kan handla om saker som Wheels and Wings, J-Dagen, Laxdagen m.m. Mer info om dessa härliga evenemang kan du läsa om på sidan.

Har du något tips om vad som händer i Falkenberg så får du mer än gärna höra av dig. Vi tar emot alla typer av förslag och rapporterar gärna om vi ser ett värde i det.

Nyheter

Vi har även sett till att uppdatera våra läsare med större nyheter som kan vara intressanta om du är boende i Falkenberg. Det kan handla om allt från framgångar bland stadens idrottslag, till polisens rapporter. Vi försöker uppdatera våra nyheter så oberoende, och så långt borta från politisk åskådning som möjligt. Du får gärna vara med och diskutera vissa frågor, eller händelser som är aktuella nyheter för Falkenberg. Vi kan inte alltid heller lova världsklass i vår nyhetsrapportering, men försöker åtminstone göra det på ett så tydligt och bra sätt som möjligt.

Att göra

Det finns massor att göra i Falkenberg. Inte minst under sommartid. Om du har tråkigt någon dag så kan vi tipsa dig om att gå in på vår sida med tips på saker att göra. Där finns en rad med saker som vi tycker är roligt att hitta på i Falkenberg. Det kan t.ex. vara att spela bowling, bada eller besöka varuhuset Gekås i Ullared. Det kan även vara bra för dig som är turist att få reda på lite saker som är roliga att göra i Falkenberg under den som du besöker staden.

Kontakta oss

Om du vill vara med och påverka våra nyheter och evenemang så kan du kontakta oss. Du kanske har ett tips på någon nyhet som du tror vi kan missa, eller har ett förslag på något annat. Det kan även vara klagomål eller korrigeringar som du tycker vi bör göra på hemsidan. Vi försöker givetvis att vara så många människor som möjligt till lags. Därför är din röst viktig för att vi ska kunna ge bästa möjliga kvalité på våra uppdateringar om vad som händer i Falkenberg.