Test – Ej Offentligt

Fr.o.m den 10 januari 2016 kommer caféet På G inte längre heta som de gör idag. I deras lokaler flyttar nu Café ”To De” in. De nya ägarna är en familjekvintett med goda erfarenheter i restaurangsbranchen.

Det har blivit klart att ett ägarbyte kommer ske av det populära caféet På G. De nya ägarna säger att de ska satsa på ett något annorlunda koncept än vad som finns idag. Café ”To De” verkar sikta mer på att kombinera ett café och en restaurang.

”Vi kommer att utveckla caféet samt maten till en ny nivå. Vi kommer att börja med luncher och riktigt husmanskost där all mat är lagad från grunden, och självklart med hög klass på våra råvaror.”

Det säger en av de nya ägarna Fredrik Johannesson som varit kock i över 20 år.

Till många falkenbergares lättnad så kommer Café ”To De” fortsätta att servera kaffe från Slöinges kafferosteri.

”Även så mycket hembakat som möjligt kommer vi att sälja.Vi har beslutat att fortsätta använda kaffe från Slöinge Kafferosteri på vårt café . Med tiden kommer vi trycka på catering, event, fester, mm.”

”Sommaren hoppas vi bli kanon med vår uteservering! Tanken är att vi ska köra en del grillat på utsidan, samt få en utebar på vår terass.”

Den 10 januari 2016 är det alltså premiär för Café ”To Do” i Gallerian. Ägarna Fredrik Johannesson, Peter Johannesson, Jenny Nilsson och Heidi Johannesson skapar nu den kvintett som tar över faklan efter På G. De hoppas naturligtvis att många som bor i Falkenberg är nyfikna på deras nya café!

Vill du hitta mer info om Café ”To De” rekommenderas du vidare till deras facebooksida – Café ”To De”