Marknad i Falkenberg (20/4)

Imorgon är det äntligen dags för Falkenberg att anordna en traditionsenlig vårmarknad i centrum. Där kommer du som besökare kunna kika runt bland hantverk, kläder, godis, och lokala delikatesser. 

I Falkenberg anordnas varje år minst två stora marknader varje år. En vårmarknad, och en höstmarknad. Den 20 april kommer vårmarknaden 2016 att gå av stapeln. Då kommer knallar att sätta upp sina provisoriska försäljningsplatser ut med Nygatan, Rörbecksplatsen och Torggatan. Ett perfekt läge för oss falkenbergare att ta oss ut på Falkenbergs centrum för att fynda alla möjliga saker som du behöver, eller inte visste att du behövde.

Marknaden i Falkenberg är mycket populär, och vid bra väder så brukar många människor lockas ut på stadens gator. Enligt väderprognos så kommer det bli ett lysande väder med inte ett regnmoln i sikte!

Observera även att Nygatan och Torggatan förbi Rådhustorget kommer vara avstängda för biltrafik under tiden som marknaden pågår i Falkenberg.

1 kommentar på “Marknad i Falkenberg (20/4)

  • 15 augusti, 2017 at 13:56
    Permalink

    Hej!

    Jag gör smycken genom glasfusing. Jag är redan intresserad i marknaden. Jag har bara lite frågor. Måste man ta med sig eget bord? Vad är kostnader? Hur kan man anmäla sig?

    Hälsning Maaike

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *