Torsson & Bra Drag spelar i Falkenberg (14/11)

På lördag är det dags för härliga toner inne på ”Bakfickan” på Grand Hotel i Falkenberg. På scenen kommer inga mindre än Torsson & Bra Drag stå för underhållningen i form av musik och sång. För många människor är Torsson ett kultband som stått för flera succéer. Torsson har bland annat gjort stora låtar som t.ex. ”Det spelades bättre boll”, ”Lingonplockning” och ”Blodomloppet”.

Det är lite svårt att sätta en genre på Torsson, utan de spelar en blandning mellan flera olika musikstilar. Där bl.a. progg, country, rock och pop. En salig blandning som faktiskt ger Torsson en speciell musik som uppskattas av många fans.

Förutom Torsson så kommer Bra Drag stå på scenen. Bra Drag är ett hyllningsband till Dag Vag som var stora runt om i Sverige för ett tag sedan. Vi kan förvänta oss svensk reggae/progg/rock och en hel del ”covers” från Dag Vag. Som du kanske märker så kommer det bli en härlig afton inne på Bakfickan på Grand Hotel i Falkenberg.

Vill du ha en biljett till detta evenemang så rekommenderar vi dig att kontakt Falkenbergs Turistinfo. Där kan du köpa en plats till denna härliga höstkonsert.

Konserten startar kl. 21.00 på lördag (14/11).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *