Stilla rum

I Falkenberg så är vi bortskämda med ett lantligt spa som har sin historia från 1800-talet. I en härlig miljö så kan du välja att bo, äta och ta del av det spa som erbjuds på Stilla Rum i Falkenberg. Det är Katharina Tolversson som driver den lilla gården där du kan bland annat äta lantlig och nyttig mat, sova över i någon av deras 5 bäddar, eller njuta av de spa som Stilla Rum har gjort sig kända över. Detta lilla spa eller hotell ligger i Vessige, närmare bestämt på Glassbacka 110. Dit är alla välkomna att boka tid, eller för att kontakta detta lilla och lantliga spa.

stilla-rum-falkenberg-spa

Spabehandling

På deras egna hemsida så beskriver de denna spabehandling som ett spa med det lilla extra. Tanken med denna behandling är naturligtvis att du ska få en lugn och avkopplad tid samtidigt som du och din kropp tas hand av professionell och omtyckt personal. Som vi nämnde tidigare så är Stilla Rum inte bara ett spa i Falkenberg, utan gården bjuder även på ett Bed and Breakfast som du kan njuta av. Då kommer du att kunna vila upp dig med sömn i någon av de 5 sängar som kan stå lediga under den tiden som du vil boka in dig på ett kombinerat B&B och spa. Perfekt för dig som vill bryta den stressiga vardagen och bara slappa på ett härligt spa och vila upp dig med nyttig mat och härlig sömn. Om du vill kontakt personalen på Stilla Rum så kan du fortsätta läsa något längre ner i denna text. Vi kommer nämligen att rada upp alternativ som du kan välja mellan när det gäller att ta kontakt med Stilla Rum.

Bed & Breakfast

Inte överdrivet långt ifrån Vessige ligger Gekås i Ullared som är känt för att dra till sig mycket folk. Många människor söker därför ett bed and breakfast eller hotell för att kunna övernatta på under tiden som de hälsar på i Falkenberg. Vi tycker verkligen att Stilla Rum är ett bra alternativ i så fall. De har haft många nöjda gäster som ger tummen upp till både maten, spat, och övernattingen. Speciellt omtyckt är stället för att det ligger på landet och långt bort från stad och stress som enkelt kan uppstå under tiden som du relaxar på Stilla Rum.

Kontakta – Boka in dig

Om du vill se till att boka in dig på ett av Falkenbergs bästa spa så kan vi enkelt rekommendera dig att boka rum eller dagsspa på Stilla Rum. Det är enkelt, och du behöver inte krångla speciellt mycket. Det enda du behöver göra är nämligen att skriva ett mail, eller ringa ett samtal. Läs nedan hur du kan kontakta Stilla Rum.
Tel: +46 (0)346 220 02
Mbl. +46 (0)768 02 52 79

Mail: stillarum@hotmail.com

Adress: Stilla Rum Spa
Glassbacka 110
311 65 Vessigebro

Hoppas du blir nöjd med detta spa/b&b och restaurang, och att du får en lugn och avkopplande tid under den tiden som du bokar in dig på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *