Hermans

Restaurangen, krogen, nattbklubben, ja kalla det vad ni vill. Hermans är hur som helst ett välbesökt om omtyckt ställe i Falkenberg. Krogen ligger mycket centralt beläget och är perfekt ställe att avnjuta kanske en öl, eller en bit mat på sommaren. Hermans ligger nämligen precis vid stadshuset och har sin uteservering med utsikt över hela Rådhustorget. Hermans i Falkenberg hette förr Harrys, men detta bytes för några år sedan när restaurangen slog sig ur ”Harrys-kedjan”. Trots detta så kör Hermans på ett liknande koncept som förut med glad krogmiljö med ett bra utbud av dryck och mat.

Meny & mat

hermans-harrys-falkenberg-nattklubb-pubOm vi ska göra ett litet dyk in i menyn på Hermans i Falkenberg så kan vi direkt se ett urval på klassiska pubrätter, husmanskost och delikatesser från trakten. I deras meny så anges även vart ifrån de flesta råvaror kommer ifrån. Det innebär att du garanteras att äta t.ex. kött, bröd, grönsaker, fisk & skaldjur och mejeriprodukter från lokala bönder, bagerier, och fiskare. Det är en stark tummen upp för restaurangen som tar vara på mycket som produceras i kommunen.

För att se menyn hos Hermans i Falkenberg så kan du enkelt och snabbt kika på den online. I så fall bör du gå till Hermans egna hemsida. Där har de en meny som du kan titta på och se till att välja din favorit ifrån.

Krog & bar

Under flera kvällar i veckan så kan du avnjuta underhållning, nattklubb eller mingel på Hermans. På krogen så har de ofta något på gång, och stället blir ofta välfyllt på helger, och vid evenemang. Ett exempel på evenemang som kan inträffa inne på Hermans i Falkenberg ä Peters Popquiz. Det är en quiz där kommer få lyssna på låtar, eller ljudspår och med detta ljudspår är en fråga kopplad. Då gäller det för dig och dina medspelare att pricka in så många rätt som möjligt för att sedan kunna vinna hela quizen. Peters Popquiz brukar vara på torsdagar, men för säkerhetskull så kan du kolla uppdateringar på Hermans hemsida.

På helgerna så brukar ofta deras krog eller nattklubb hålla uppe. Då gäller det dans, mingel och härlig musik från dj’s. Många människor i Falkenberg har någon gång varit och besökt krogen, och vet att det är mycket folk, och oftast god stämning inne på stället. På Hermans nattklubb så finns det chans att även spela på black jack.

Öppettider

Hermans öppettider hittar du här nedan. Om du vill boka bord eller ta kontakt med restaurangen så rekommenderar vi dig att ringa 0346-100 77. Då kommer du direkt att komma i kontakt med Hermans.
Måndag-Onsdag: 17:00 – 23.00.

Torsdag: 17:00 – 00:00 (PopQuiz)
Fredag: 16:00 – 03:00 (Nattklubb)
Lördag: 12:00 – 03:00 (Nattklubb)
Söndag: 13:00 – 21:00

För att kunna hitta till Hermans i Falkenbergs adress så kan du kolla här nedan. Då kan du enkelt skicka brev eller hitta till restaurangen & nattklubben. Vi har även tagit med deras telefonnummer så att du kan nå dem via telefon.

Adress – Rådhustorget 311 31, Falkenberg
Telefon – 0346-100 77

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *