Harrys

Efter att Hermans krog & restaurang bröt sig ur Harrys-kedjan så har inte varumärket funnits i staden. Detta fram tills september 2015 då Harrys öppnades på nytt i Falkenberg. Restaurangen är belägen i Grand Hotels gamla lokaler efter att hotellet och krogen har ingått ett samarbete. I de nyrenoverade lokalerna finns nu Harrys i Falkenberg som utlovar ett härlig krogatmosfär. Här kommer det serveras stort utbud av drycker och du kan även välja mellan god mat från deras meny med pubrätter.

harrys-falkenberg-krog-restaurang-nattklubb

Harrys restaurang

Som falkenbergare som har bott i staden en längre tid, så minns vi ”gamla Harrys”. Konceptet på den nya restaurangen i Falkenberg är liknande det gamla. Bara lite fräschare, och lite bättre. Miljön är nyrenoverad och som vi tycker påminner om en krogmiljö som för tankarna mot Irland och England.

Menyn bjuder som vanligt på ett stort utbud av maträtter och pubrätter. Du kan välja lite efter vad du är sugen på, och det finns något i alla smaker. Oavsett om du är alergisk mot något speciellt eller föredrar vegetarisk mat. För att kunna få en meny på förhand så rekommenderar vi dig att läsa mer på Harrys hemsida. Där hittar du all information om menyn för Harrys i Falkenberg. Du kan även hitta mer information om du villkontakta restaurangen.

Harrys nattklubb

Självklart så kommer det även finnas en nattklubb för de gäster som vill stanna ute till sent och slänga på höfterna. Harrys har ofta ett härligt drag som lockar många människor till krogen. Nattklubben är perfekt belägen ut med Ätran och med översikt över tullbron. Det innebär att du kan festa loss i en skön krogmiljö som ligger bredvid en kanske ännu skönare naturmiljö. Det är främst under helger som det kommer vara som bäst drag på nattklubben.

Kontakt

Om du vill hitta till Harrys med hjälp av telefon, eller adress så har vi gjort en lite kontaktlista här med uppgifter. De kan vara bra att använda dig av om du skulle vilja komma i kontakt med Harrys i Falkenberg.

Hotellgatan
311 31 FALKENBERG
Telefon: 0346-888555

Fler krogar & nattklubbar i Falkenberg

Om du vill läsa mer om vilka alternativ som du kan välja mellan om du bor eller besöker Falkenberg, så kan du läsa mer här på sidan. Vi har försökt att samla de flesta och populäraste nattklubbar och krogar i Falkenberg. Där hoppas vi att du hittar mer information om du är sugen på att äta gott, eller festa i Falkenberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *