Gustaf Bratt

Bratt eller Gustaf Bratt är en restaurang och nattklubb som ligger utmed Ätran i Falkenberg. Krogen ligger fint belägen precis bredvid tullbron och Falkenbergs borgruin. Det ger krogen en perfekt plats för att avnjuta dryck och mat i en härlig miljö. På Bratt så erbjuds det mat som ibland kan räknas med bland kategorin ”Utöver det vanliga”. Här har kockar och krögare experimenterat friskt med smaker, och skapat en meny full med goda rätter. Bratt är inte bara känt för sin restaurang, utan även deras nattklubb och bar är mycket uppskattad och det är ofta lång kö för att komma in under sommaren och högtider. Under sommaren, och vintern för den delen så finns det även chans för att få lyssna på livemusik från lokala och besökande artister.

Nattklubb & bar

bratt-falkenberg-meny-bildEfter att klockan slagit 10 så börjar restaurangen att sakta förändras till en nattklubb i Falkenberg med hög musik, högt tempo i baren, och mycket människor på dansgolvet. Inne på Bratt så har flera olika dj’s varit på besök, och evenemang som torsdagsklubben och Klubb Supreme har varit inne i deras stora och fina lokaler. Oftast så stänger Gustaf Bratt av sin översta våning (översta av tre) för att skapa en mer kompakt känsla på de andra två etage som finns i byggnaden. Denna våning är däremot öppen under tiden som restaurangen håller öppen. Under högtider och helger så är det även vanligt att krogen kommer att ta ett inträde eller entré för att komma in. Detta brukar ligga på ett pris av 50-150 kronor. Mer info om detta och mycket annat hittar du på Gustaf Bratts hemsida.

Meny hos Gustaf Bratt restaurang

När vi tar en titt på den meny som vi hittar inne på Gustaf Bratt så ser vi ett härligt urval av härliga rätter som du kanske inte tillvardags äter. Några exempel på sådana rätter är till exempel smörstekt kummel, bakad fläsksida, och ankleverterrine med krusbär. Till detta så får du möjligheten att även välja på ett stort utbud av drycker och tillbehör som kan komplettera din måltid. Krogen bjuder även på omtyckta och härliga desserter som kan avnjuta med en kopp kaffe efter att du ätit din måltid. Maten är som tidigare nämnt mycket uppskattat och restaurangen har ofta mycket människor som de serverar i deras lokal. Gustaf Bratt bytte för ett tag sedan. Detta märktes då fler delikatess och smaker blandades med en större betänksamhet och lekfullhet.

Öppettider & kontakt

Om du vill veta när dörrarna är öppna för allmänheten inne hos Gustaf Bratt så kan du kolla här nedan. Där radar vi ur de öppettider som Bratt i Falkenberg har angett på deras hemsida. Vi har även tagit med telefonnummer och adress om du skulle vilja kontakta eller hitta till denna restaurang.

Öppettider
Måndag-Torsdag: 18:00 – Sent
Fredag: 17:00 – 03:00
Lördag 17:00 – 03:00
Söndag 16:00 – Sent

Adress – Brogatan 1, 311 31, Falkenberg
Postaddress – Box 24, 311 21, Falkenberg
Telefon – 0346 – 103 31

Det finns många människor som råkar tappa bort saker efter att de varit ”ute på stan”. Om du känner att du har någon värdesak som kan vara borttappad inne på Gustaf Bratt så kan du använda informationen här ovan för att kontakt personal, eller krögarna som driver krogen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *