Ocean Hotel

Utmed den magnifika sandstranden Skrea Strand hittar du Ocean Hotel i Falkenberg.  Belägrat i mitten av Skrea Strand utgör det ett av de bästa lägena för ett nybyggt ”Boutiquehotell”. Som gäst på Ocean så kan du naturligtvis äta på en fantastisk restaurang en trappa ner.

Restaurang & frukostbuffé

ocean-hotell-falkenbergOcean Hotel erbjuder en känsla av lugn och harmoni med havet som närmsta granne. Vill du avnjuta en fantastik måltid på en strålande kväll så har Ocean Hotel i Falkenberg ett av de bästa vyerna att göra det på. Maten är i världsklass och råvarorna närproducerade. Ocean är förutom ett hotell även känt för sin goda restaurang. Frukost ingår allid när du stannar över natten.
Konferensmöjligheter i en underbar miljö precis intill havet erbjuds på Ocean Hotel. När konferens bokas i samband med övernattning utlämnas 10% i rebatt.
Ocean Hotel i Falkenberg erbjuder även en relaxavdelning med jacuzzi, bastu och ett uppfriskande havsdopp är bara 20 meter bort. Som gäst så ingår detta alltid i priset tillsammans med mysiga badrockar som finns att tillgå om man vill uppleva en extra relaxkänsla.

Boende på Skrea Strand

Ocean Hotel är ett av flera hotell vid Skrea Strand. Många skulle nog säga att Skrea Strand är det bästa stället att boka in ditt boende om du ska vara i Falkenberg på sommaren. På Skrea Strand finns förutom Ocean, andra typer av boenden som Falkenbergs Strandbad och Skrea Camping. Du kan ta hjälp av oss om du vill boka hotell på Skrea Strand. Klicka vidare på länken för att läsa mer om boenden på Skrea Strand i Falkenberg

Rum

Med 19 rum och 1 svit kan Ocean Hotel i Falkenberg erbjuda en totalkänsla när det kommer till komfort. De erbjuder rum i tre olika kategorier: Deluxe, Svit och Family.

Deluxe: Rymliga och personligt inredda. Perfekt för dig som vill komma bort och njuta av havsutsikt. Rummen kostar 1195:- för en person eller 1595:- för två.

Svit: För den som söker det lilla extra. Fantastiska vyer ut över havet från terassen. Även placerad intill relaxavdelningen för bekvämlighetensskull. Rummet kostar 2595:- för två personer/natt.

Family: Det största rummet för er som reser med familj eller bara gillar större utrymme. Det enda rummet som inte har balkong eller havsutsikt. Rummet kostar 1995:- för två vuxna och ett barn.
Alla deras rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt utvalda möbler. Rummen har en dämpad färgskala som skapar en känsla av lugn, harmoni och trivsel. Alla rum är dessutom utrustade med minibar, safe, tillgång till trådlöst nätverk och plats för både arbete och avslappning.

Boka

Vill du boka in dig på Ocean Hotel så rekommenderar vi verkligen att klicka dig vidare på den lilla bild vi har ovanför. Du kommer då att hamna på en bokningssida, där du sedan kan välja mellan flera alternativ av boende i Falkenberg. Se till att du jämför, och hittar det bästa för din smak och plånbok.

Recension

Med en fantastisk vy ut över kattegatt och den två kilometer långa Skrea Strand så är det inte många som slår Ocean Hotel i Falkenberg när det kommer till läge. Detta mysiga havsställe har det man letar efter när man bestämt sig att fly från stadens buller och trängsel. Deras reastaurang slår väldigt högt bland våra olika hotell i Falkenberg och med deras vy från serveringen är något som ni garanterat kommer älska. Rummen är väldigt moderna, rymliga och härligt mysiga. Det känns verkligen som om att Ocean Hotel hittat rätt när det gäller mysig och rofylld atmosfär. Med ett deluxerum får du allt som krävs och mer därtill för en relativt billig peng (1595:- för två). Deras relaxavdelning är inte världsklass, men ett fint litet plus i kanten.
Det som talar emot Ocean Hotel i Falkenberg är att längre bort så ligger ett ännu större och maffigare hotellkomplex som heter Falkenberg Strandbad som många gärna tar i första hand. Det är just för att deras helhetsupplevelse är snäppet vassare (men också betydligt dyrare) t.ex med deras spa i Falkenberg som är nominerat till World Luxury Spa Awards.

Summa summarum: Det totala betyget Ocean Hotel i Falkenberg får av oss på Falkenbergare är 8/10. Ett perfekt alternativ för dig som vill bo relativt billigt nära stranden och komma bort från stadens buller och trängsel och bara koppla av en stund.

Fler Hotell i Falkenberg

Om Ocean Hotel inte föll dig i smaken så finns det många andra alternativ för hotell i Falkenberg. Vill du bo mer centralt under din semester så har vi alternativ så som Nya Pallas Hotell, ett modernt stadshotell, ett stenkast från Falkenbergs hjärta. Vi har även andra alternativ för dig som vill bo på landet eller lite utanför staden. Ta er gärna en titt på vår sida över hotell i Falkenberg och välj det bästa alternativet anpassat just för din semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *