”Jävla Wheels & Wings” – Insändare från läsare

Vi fick idag in en insändare av en läsare. Vill du skicka in en insändare hit så kan du skriva det som ett meddelande till vår facebook-sida eller maila oss.

Hej Falkenbergare

Denna helg med W&W har inte handlat om något annat än stress, orolighet och städning. Varför detta? Jo, för Falkenberg har fylls med raggare som antagligen ännu inte vuxit ifrån fascinationen för högt låtande motorer, dunksprit och svordomar. Jag vill hellre se att de som bestämmer istället satsar på saker som är till för oss invånare, och saktar ner lite i att försöka pressa nya turister till staden. Det är trots allt vårt hem.
Visst, kalla mig gnällig.. Men jag har radat upp hur jag upplevde hela denna helg och vad jag tyckte gick fel.

* Jag bor vid en väg som under W&W blev betydligt mycket mer trafikerad än någon annan tid på året. Detta gjorde att redan första dagen så blev vår katt ”Elsie” påkörd. Vi kunde naturligtvis inte släppa ut våra andra 2 katter under hela helgen, och fick ständigt se till att barnen höll gott avstånd till vägen. Jag kan inte skylla på att det var någon deltagare från W&W, utan kan vara vem som helst. Däremot är det självklart att den ökade trafiken kan leda till fler olyckor. Mina grannar hade även dem sina katter inomhus under helgen.

* Hur kan miljö- och hälsoskyddsnämnden godkänna och tycka det är okej att man under flera dygn förorenar Falkenberg på det viset? Dessa bilar som ofta är från 60- och 70-talet släpper ut massor av avgaser i jämfört med en nyare bil. Det spars inte på krutet under W&W då det ofta testas på att ”sladda” inne på parkeringar m.m. Detta lämnar massor av fula vägmärken, och släpper ut giftiga gaser i naturen. Som om det inte vore nog med den stanken av bensin och avgaser i stan.

* Tog du en rundtur i Falkenberg tidigt på söndagen efter Wheels & Wings så fick du se skadegörelse, massor av sopor, och bakfulla chaufförer. Jag vill ge tummen upp för arbetet som gjordes mot att få bort alla sopor m.m. Det har ni gjort bra! Däremot finns det saker som inte kan repareras. Bland annat har vi ett träd nära oss som tydligen gått av helt på mitten, även ölburkar, cigarettfimpar och annan skit hittas i våra rabatter och häckar.

* Varför ska vi stänga av hela staden/stranden för att dessa ska kunna köra runt där? Är det inte mer rimligt att de som vill kolla på bilarna åker till Ljungby, istället för att bilarna åker till centrum?

Jag menar bara att Falkenberg kanske inte alltid måste satsa på turister. Vi har Ge-kås och Skrea Strand som ger oss turister ändå, måste vi även satsa på att få hit raggare? Att det kommer många turister kan för många vara påfrestande, och stressigt. Så varför inte satsa på andra saker som kan vara roligt för mestadelens invånare? Utomhusbio, konserter, kräftfestivalen, och utomhusteatrar är betydligt roligare, trevligare och bättre saker att göra för både turister och oss invånare. Snälla ställ in jippot, eller gör det bättre tills nästa år.

45 Kommentarer “”Jävla Wheels & Wings” – Insändare från läsare

 • 20 augusti, 2015 at 23:49
  Permalink

  Jag är i och för sig intresserad av gamla bilmodeller, inte minst amerikanare från 1940–60-talet. Men att deltagare i W&W kör omkring med den nyligen i USA officiellt bannlysta rasistiska sydstatsflaggan, och sedan försöker urskulda sig med att flaggan för dem inte skulle ha samma symbolvärde som i USA, det skulle jag – med ett uttryck som som de här gamla raggarna säkert själva använder – vilja beteckna som BULLSHIT.

  Reply
  • 21 augusti, 2015 at 20:46
   Permalink

   Raggare har i flera årtionden använt denna flagga för att visa sitt missnöje mot statsmakternas förföljelse samt iver att sabotera för bilfolket genom höjda väg, bränsle och Försäkrings avgifter. Den sk sydstatsflaggan i Sverige har INGET med rasism att göra bland bilfolket UTAN är en REBELISK symbol mot regeringens beslut gentemot allt vad skatter och avgifter som kränker våra intressen på fritiden BILAR. Den som tror att den är Rasistisk skall ta reda på alla fakta innan den/dom öppnar munnen och debatterar.

   Reply
 • 23 juli, 2015 at 09:15
  Permalink

  Till alla er GNÄLLKÄRRINGAR o GUBBAR.

  Ni som kan gnälla skall även kunna komma med KREATIVA kommentarer. Annars stänga av era kommentarer.
  VAD kan Fullboka att Vandrarhem, Campingplatser, Hotell, svartuthyrande Stugor, Lägenheter 12 månader i en 5 milsradie innan ett Arrangemang, samt ange vilket arrangemang som även drar till sig över 40000 Turister till Skithålan Falkenberg???
  Hur kan ni på bara 7 dagar öka köpmännens omsättning med över 60 miljoner, vilka genererar inkomster till kommunen genom kommunalskatten, vilket i sin tur ger er sura Falkenbergare bra åldringsvård, barnomsorg, vägar, investeringar mm, mm ??

  Skall man öppna käft.. skall man även ha ett KREATIVT SVAR, PÅ VAD som kan locka till sig denna anstormning av turistande människor till Falkenberg under 7 dagar och främst 1 helg per år.
  Finns många som får sommarjobb pga detta Evenemang, Många av näringsidkarna kan hålla öppet övriga delen av året åt er Sura Falkenbergare så ni kan äta ute, Det sätter Falkenberg på Världskartan, då evenemanget är världens 5e största Bil o Flygevenemang.
  Så har ni inga 100% konstruktiva samt kreativa idéer som kan ersätta detta WnW evenemang, skall ni enbart hålla tyst i ert Jäfla GNÄLLANDE.
  Motor intresset i Sverige sysselsätter över 1.6 miljoner entusiaster som har det som Hobby.
  Arrangören har betalt mer än tillräckligt i Utsläppsrätter ( dessa går till forskning av förnyelsebara bränslen etc), Det ger Föreningslivet ett extra tillskott, som annars föräldrarna fått skjuta till ur egen plånbok, SÅ GNÄLL INTE UTAN SÄG VAD SOM KAN ERSÄTTA DETTA Jätteevenemang. Morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!

  Reply
 • 22 juli, 2015 at 23:53
  Permalink

  Beklagligt att katten blev påkörd och det är tråkigt att ”vårt åkande” var till besvär för dig.
  Vill dock tacka Falkenbergarna för ett mycket trevligt bemötande och det är sällan man ser så många leenden och tummar upp när man rullar fram, vi kände oss verkligen välkomna i er vackra stad.

  Skulle glädja mig enormt att få ge barn och andra utan kontakter i bilvärlden en åktur i min bil. Borde gå att organisera och upplåta en p-ruta någonstans längs rutten där de/vi som gärna bjuder på en tur kan svänga in och ta upp er som vill åka.

  Mvh Cadillac cab 1954

  Reply
 • 22 juli, 2015 at 21:00
  Permalink

  Hahaha så jävla patetiskt. Samma jävla gnäll varje år. Va glada att de händer något i lilla Falkenberg. Har aldrig hört Varberg klaga så här mkt när de hade wnw 😂 väx upp eller åk bort under den helgen om du/ ni är folkskygga

  Reply
 • 22 juli, 2015 at 12:35
  Permalink

  Japp, du konstaterar det själv i början på texten, du är gnällig. Synd angående katten, beklagar. Beträffande barnen så ska dom alltid hålla ett gott avstånd till vägen, det är ingen lekplats.

  Reply
 • 22 juli, 2015 at 02:00
  Permalink

  Stäng ner hela skit en, ta väck era bilar från vägarna och begrav dem på en bil kyrkogård. Elr bara så kan ni mogna lite mera, ni behöver ju inte skylta med att ni är raggare, det se man på er ändå.

  Mvh

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 23:19
  Permalink

  Hemskt sorgligt med katten, men som sagt det hade kunnat hända när som helst och det råkade bli under W&W.

  Det mesta är nog sagt, kan bara tillägga detta: Alla vill inte bli kallade Raggare, Man får känslan att det betyder att man skräpar ner, för oväsen, pissar i trädgårdarna, kör bakfull, sladdar runt o lever rövare med bilen etc etc. Det finns så klart de som håller på så hela tiden men då är det ju ordningsvakterna och polisen som inte gör sitt jobb. Själv är jag bilentusiast, (kalla mig gärna raggare så länge det inte betyder annat än det som står i wikipedia) har 50-tals jänkare, åker på träffar o ställer ut, cruisar runt o har familjen med mig, gynnar restauranger o mackar där jag är. Musiken är en stor del av mitt liv, men för den sakens skull har jag inte tre stora högtalare på taket, det räcker med ett bra ljud inne i bilen, visst hörs det en bit runt om man drar på lite men inte tre kvarter. Fikar vi efter vägkanten så tar vi rätt på skräpet och slänger det i nån soptunna, hur svårt kan det va ? Vi har kul, vi träffar massa roliga människor när vi är ute, både bilfolk och infödda i den staden man cruisar i och hittills har alla bemött oss bra och varit positiva. Vi har allt stannat och låtit folk ur ”publiken” åka med, även bjudit nån på en pilsner. Jag har aldrig flugit, men jag har cruisat destå mer så om jag fortsätter i samma takt tills jag blir gammal o grå som en sten så jämnar det kanske ut sig med avgasutsläpp osv. Ibland har nöden ingen lag, man blir fasligt pissnödig och söker sig till närmsta buske, men aldrig nånsin har man gjort det i en villaträdgård. De flesta uteserveringar, mackar etc har ju minst en toa, och hittills har det löst sig. Vid större träffar finns det bajjamajjor.
  Jag känner bara att man drar alla över samma kam, riktigt fult måste jag säga. Kan gagga om det här i evighet men de flesta har redan slutat läsa så jag säger bara: SAMSPEL, det räcker att vi respekterar varandra där ute

  Reply
  • 22 juli, 2015 at 09:14
   Permalink

   Bra sagt! Vi är likadana! Par i 50 årsåldern med tonårsbarn som också älskar att vara med.

   Reply
  • 22 juli, 2015 at 12:39
   Permalink

   Håller med dig. Som du skriver angående respektera varandra. Detta innefattar också att man inte väljer att köra in i ett bostadsområde (ej crusing rundan) och då tuta, spela på högsta volym osv. Och på så sätt väcka folk som sover. Utan vill man då fortsätta att cruisa så väljer man en väg som är mer lämpad. Enligt mig. Det handlar för min del inte om att gnälla. Utan om gemensam respekt mot varandra inget annat. Och kan tillägga att detta var det enda som gjorde mig arg i det läget jag var i med små barn som ofrivilligt blev väkta och jag hade då flera timmars jobb med att få dem att somna om. Hos oss var det 5-10 bilar som gjorde detta. Och vad jag såg var det medelålders som körde. Annars var w&w helt ok

   Reply
 • 21 juli, 2015 at 22:23
  Permalink

  Dessutom så är dessa bilar för det mesta servade och så pass ordning i motorena att utsläppen är så låga att dom knappt är mätbara på besiktningen , dessa äldre bilar körs i genomsnitt 87 mil om året, har mhrf räknat ut. Tänk om alla hade sån ordning på sina bilar och motorer

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 22:11
  Permalink

  Ang ”bakfulla chaufförer”.
  Raggar/Entusiast chaufförerna är 100% NYKTRA.
  Polisen tog 1900 utandningsprov. INGA VAR ONYKTRA.
  Om Polisen stod vid idrottsanläggningar etc, skulle (statistiskt sett) 5 av 20 föräldrar bli av med körkortet pga dagen efter fylla när dom kör sina barn till aktivitet.
  SÅ DIN JÄFLA GNÄLLBITTER MAN/KVINNA SNACKA INTE EN MASSA SKIT SOM INTE ÄR SANT. En skrotbil kostar 50-100.000 en väl¨årdad 200-1500000 eller mer. Blir så förbannad på dessa lögnaktiga bittermufflos.

  Reply
  • 22 juli, 2015 at 09:57
   Permalink

   5 av 20 är en total lögn och tagit ur luften. skaffa dig en alkomätare så får du se att ”dagen efter” mer eller mindre är en myt. Man måste dricka kopiöst och sent för att ligga över 0,20 vid 9:00 eller senare.

   Reply
  • 22 juli, 2015 at 16:34
   Permalink

   Käften, Han skrev vad han tyckte lika så får du skriva vad du tycker med va fan inte uppkäftig också snorunge..

   Reply
 • 21 juli, 2015 at 22:03
  Permalink

  Vilken jävla gnäll röv. WnW turisterna ökar handelsomsättningen med 65 miljoner, Arrangören betalar för städningen i stan, man har köpt Utsläppsrätter för minst dubbelt så många fordon, än som kommer till träffen, Deras hemsida läses av intresserade från över 70 länder (enl hörsägen), Allt detta och mycket till under 2 DAGAR sätter skithålan FALKENBERG på Världskartan, Allt boende hotell, campingar, vandrahem etc inom 5 mils radie är fullbokade minst9 månader i förväg, cirka 55000 personer gästade cruisingen inne i stan inklusive medborgare. GNÄLLKÄRRINGAR/GUBBAR FINNS DET ÖVERALLT sådana som är livrädda att besöka arrangemanget på motorstadion eller cruisingen, men klaga skall dessa göra, med spindelnät i skrevet, olyckliga människor som INTE vågat leva livet fullt ut, som vi entusiaster, Och 99% är entusiaster som vårdar sina bilar 1 % är sk Raggare = Bilburen ungdom Enligt Wikepedia : ”Raggare, av ragga (i betydelsen ”söka sexuell kontakt med någon”, ursprungligen åkarslang för att ”köra ett lass”), person som tillhör viss motorburen subkultur. Raggare har funnits i Sverige sedan 1950-talet och är idag vanligast i glesbygd och på mindre orter. Förekomsten minskade under 1980- och 90-talen, men har ökat väsentligt därefter. Raggare brukar ofta delta i bilcruisingar. ” Läs mer på Wikipedia om Raggare Så snacka inte en massa skit alla impotenta män och frigida kvinnor,, För ta ett enda arrangemang som skulle kunna ge Falkenberg mer reklam, handeln större intäckter. Era katter dör inte av att vara inne i 2 dagar, då dom får vara ute övriga 363 dagar. LEV LIVET ISTÄLLET, vi bits inte. JAG AHR INGET MED ARRANGEMANGET ATT GÖRA MEN KÄNNER MASSOR AV FOLK MED KUNSKAPER, samt att det står massor på deras hemsida. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  • 22 juli, 2015 at 09:58
   Permalink

   Utsläpsrätter hahaha, ni är för roliga. Det handlar inte om ofarliga Co2 utsläpp som man har köpt utsläppsrätter för utan verkliga miljöfarliga utsläpp. De är dock försumbara i sådan liten håla som falkenberg ändå.

   Reply
 • 21 juli, 2015 at 21:31
  Permalink

  Så otroligt bitter! En gång om året – en helg, så samlas ett stort folk med samma intresse för en folkfest! Kärleken sprudlar och de flesta har ett leende på läpparna!
  Men vem kan hjälpa att ni har er katt ute lös och som blir påkörd?? Undrar även hur gamla barnen är om de har ansvar att leka/röra sig nära en (trafikerad som icke trafikerad) väg??
  Jag vet få folk som är så trevliga som raggare! & inte skulle väl dessa välpolerade bilarna busas runt med på innergårdar av sina ägare som lagt ner både tid, pengar & energi på sina älskade brummande ljuveler?!

  Skärpning!!!! Dags att tänka positivt ist! Nu är det ju ett helt år tills nästa w&w?? Det hinner du planera en resa på så att du slipper ”skiten” nästa år!

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 19:06
  Permalink

  Varför ska det gnällas så mycket i denna stad! !!😯
  Superkul att det händer saker i stan.tack alla ni som på olika sätt anordnar det.☺

  Om man är missnöjd med nåt och störs så kan man ju planera så man inte är hemma då.svårare än så är det inte och kommer inte bli heller.😎

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 17:55
  Permalink

  ja har under de 3 månader ja bott hör inte upplevt en kommun som klagar så mycket på saker som händer i stan ljudvolym avgaser musik evenemang fotbolls arenor som ska byggas på dessa 3 månader har ja hört mer klagomål en 18 år i Stockholm bra jobbat snacka om att Falkenberg är sig likt ? Inget har ändrats allt ska va som förr gräsmattan ska vattnas skötas Bertils kor ska va där de brukar vara nej fy fan våga leva eller flytta ut i skogen ledsen för katten dock. men försök o ge livet en chans o evenemang som dessa o musik på ståhlboms bullar o bång som fick kritik för hög volym är ju något som livar upp en stad som annars nästan är som ett avsnitt ur walking dead ..
  Att se gamla o unga ute på gatan o kolla på bilar eller annat evenemang kan inte va annat en positivt för kommunen. Skall sägas att ja inte är intresserad av bilar men ändå lockas att gå ut o se folk o stan leva upp. Vill man motverka detta så flytta ut i skogen eller Norrland så slipper du allt.

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 17:36
  Permalink

  Mycket vårdslöst av dig att släppa ut katten vind för våg, är man rädd om sitt djur rastar man det under kontroll och uppsikt, att sedan skylla din brist på ansvar på att det är mer trafik just den dagen är bara naivt.

  Skräp blir det alltid, kolla utmed arenorna efter en större fotbollsmatch…
  Det är en folkfest med gamla bilar och många går man ur huse för att uppleva det. Inte alla får sina kickar av svt 2 kl 19.00.

  Du kanske skulle prova att åka med, eller gå ned och kika på alla dessa glada människor och öppna ditt sinne.

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 17:13
  Permalink

  Vist man behöver inte skräpa ner o dom flesta som är där är bara där för att dricka. Men de betyder inte att man ska ta bort de! W&W har funnits i många år o är till för bilintresserade o kulturen. De finns många som sköter sig o många som älskar att prata med andra med samma intresse så vf förstöra o ta bort de för dom??
  Jag gillar inte jänkare (har inte de intresset) men jag kämpar då fan inte me att få bort de bara för de.

  Stanna inne elr åk nån annanstans om du har svårt för de.

  Från en tjej som är trött på gnället varje år.

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 17:11
  Permalink

  Tråkigt med alla dessa ”gnällspikar” som vill att vackra staden FALKENBERG ska va en död o enslig stad.Falkenbergarna kan sträcka på sig att W&W funkar bättre än i Varberg.När det väl händer något positivt i stan ja då vaknar de missunnsamma upp.Jag säger bara; Vad hände med ”SKREA KARNEVALEN”???Ett STORT TACK TILL ARRANGÖRERNA !!!👍 Kommer upp nästa år oxå.

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 17:09
  Permalink

  Är lite fundersam över bilden vad den har med falkenberg att göra när den är från Västerås 2014

  Reply
  • 21 juli, 2015 at 21:58
   Permalink

   Bilden bifogades av den som skrev insändaren. Antar han ville ha en bild på ”raggare”. Hoppas det är okej för dig! :)

   Reply
 • 21 juli, 2015 at 17:03
  Permalink

  Vill börja med att beklaga sorgen med att er katt blev överkörd! jag är en obotlig kattälskare! Men var det på grund av W&W? De raggare som störde i den bemärkelse som beskrivs är ju tyvärr de som märks mest! Bakfulla chaufförer tvivlar jag på? Riktiga raggare är inga busar, lagöverträdare osv, de är rädda om sina bilar och noga med vem som kör. Själv var jag chaufför och hade jätteroligt trots min ålder 65 år! Har alltid älskat raggarbilar(L) och att köra dessa. Det är ju inte heller alla som tycker om teater, konserter osv, vi har ju Vallarna i så fall. Det ska ju finnas något åt alla. Skrea festivalen blev ju tyvärr stoppad på grund av förstörelse vilket var mycket tråkigt. Håller med om att avgaserna kan bli för mycket, och kanske en dag skulle räcka till cruising? så kunde alla vara glada och nöjda! Tro inte att buskörning, sladdningar osv är markant för raggare, oftast rör det sej om lite omogna killar o tjejer som egentligen inte vet så mycket om riktiga raggare, som absolut inte vill slita på sina bilar på det sättet!

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 16:40
  Permalink

  haha !

  Hem å Sänk Svensson :)

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 16:35
  Permalink

  Jaså, en katt blev påkörd. Då får vi väl förbjuda biltrafik helt och hållet i kommunen? Vad vet du om bakfulla chaufförer, har du testat dem? Det är väl sällan trafiken går långsammare än under Wheels & Wings cruising, så risken att dina katter och barn råkar ut för trafikolyckor kanske större vid andra tillfällen? Jag är invånare och tycker Wheels & Wings är betydligt roligare än utomhusbio, konserter, kräftfestival, och utomhusteatrar. Ta med dig barnen och katterna på konsert i någon annan stad under denna helg, så slipper du cruisingen, om den nu stör dig så mycket.

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 16:23
  Permalink

  jag gillar INTE raggare eller wings and wheels eller raggarbilar. Men det här eventet är fasen det bästa som har hänt falkenberg någonsin tror jag.

  Vi har inte bara fått hit ett event som drar man ur huse, ger falkenberg en öppen och kontinental atmostfär under en hel helg varje år, fyller restauranger och barer och som ger stan en vitaminkick som den så väl behöver utan jag skulle gissa att stadens kommunala kassa drar in multum på det på bara några dagar. Det som gynnar köpmän gynnar som bekant oss alla genom kommunalskatten, tillika genererar arbetstimmar för arbetslösa etc. Det innebär att det kommer alla kommuninvånare till gagn. Det är välbehövligt.

  Dessutom sätter det falkenberg på kartan som något annat än en förort till Ullared. Så här kan man nog tycka att alla som liksom jag, inte tycker att raggarbilar är varken roligt eller intressant, som tycker att det är kämpigt att det är trångt och körigt och stökigt på stan, att det skräpas ner och massa annat besvär under dessa stackars dagar; faktiskt kan hålla tyst och suga på karamellen och stå ut för att w&w har en massa positiva bieffekter som gagnar oss.

  Det är synd om varbergarna som fick släppa detta till fördel för falkenberg, så nu får vi hålla hårt i eventet och se till att ryktena om att det flyttas vidare till nästa kommun neråt i länet inte besannas. Vi har inte råd att inte ha det eller inte råd att inte försöka bevara det eller hålla det kvar.

  Reply
  • 21 juli, 2015 at 18:33
   Permalink

   Det sägs att vi varbergare gick miste om 20 miljoner, när vi tappa evenemanget.

   Reply
 • 21 juli, 2015 at 16:12
  Permalink

  Ok för w&w och tiden som crusing är. Men något som gjorde mig riktigt förbannad var att tydligen kl 00 när den slutar så är det ok att köra genom bostadsområden ( inte crusing rundan)! Och då tuta, spela jätte hög musik, skrika och leva rövare! Flera bilar. Kan tala om att dessa inte bodde i området! Hos oss resulterade det i små barn som vaknade. Vilket gjorde mig riktigt förbannad. Så det hoppas jag innerligt inte upprepas till nästa år.

  Ett litet förslag varför inte erbjuda t.ex. Barn som står efter rundan att få åka med en liten sväng. Eller någonstans. Som inte har möjligheten till detta annars. Gissa hur många barn som hade blivit jätteglada. Vissa föräldrar har inte råd att åka till motorbanan och inträdet tyvärr.

  Reply
  • 21 juli, 2015 at 18:05
   Permalink

   Vi bjuder gärna på en runda o det tror jag de flesta gör. I min bil var det bara jag och min make. Firebird 1969 cabriolet, motivlackad. Vi har kommit varje år o kommer säkerligen nästa år. Kom bara fram o fråga men vi ser helst att en vuxen också följer med så ingen tror vi kidnappat något barn. 😃 I min dotters bil, en guldfärgad Monte Carlo från 1978 fanns också plats. Som sagt, bara fråga. Får ni Nej på ett ställe finns det säkert 20 andra som säger Ja. 😃 Ni är hjärtligt välkomna! Vi tycker det är riktigt skoj att ni visar intresse av att vilja åka med!

   Reply
   • 22 juli, 2015 at 05:53
    Permalink

    Får gärna åka med mig med! Har varit ”raggare” i fem år nu, fyller 60 nästa gång och kör
    T-bird -62.

    Reply
  • 21 juli, 2015 at 18:20
   Permalink

   Tror det blev något fel när jag försökte svara innan så jag försöker igen.
   Vi tycker det är väldigt skoj om någon vill åka med, men vi ser gärna att en vuxen följer med så vi inte blir anklagade för kidnappning av barn. 😉 I min bil var det t.ex. bara jag o min make så vi hade ett helt baksäte ledigt. Kom gärna fram o fråga, jag tror de flesta säger Ja, men får ni Nej så prova nästa. Jag tror 99 % svarar jhar kört både pensionärer, utvecklingsstörda o barn tidigare o gör det gärna igen, så bara gå fram o fråga, det uppskattas!!! 😃 Kolla gärna efter min bil nästa år: Pontiac Firebird cabriolet från 1969, motivlackad. 😃

   Reply
  • 21 juli, 2015 at 20:43
   Permalink

   Tror säkert att barnen fått åka med om någon frågat. . Jag själv har flera gånger bjudit barn och vuxna på en åktur när de kommit fram och frågat mig.

   Reply
  • 22 juli, 2015 at 06:09
   Permalink

   Jaa varför inte! Låt oss uppmuntra barn att tacka ja till när okända människor ber dem kliva in i bilen. Tumme upp!

   Reply
 • 21 juli, 2015 at 16:10
  Permalink

  Åkte cruisingen i lördags och bara glada miner från dom boende längst stråket. Många hade tagit ut sina bord och satt och åt ute och kolla på cruisingen. Kul att se.
  Och jag antar att du aldrig har varit eller någonsin kommer åka flyg utomlands för då är du det största miljöboven . Men det har du väl inte tänkt på.

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 15:39
  Permalink

  Du kanske inte har samma intresse som många andra. Men att ge sig på de på detta sättet va väl kanske onödigt. Vi har våra intressen du har dina. Och jippot? Många är där o kollar pga bilarna och själva kulturen. Somliga har kul. Så är det. Låt de va och engagera dig i annat ist

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 14:49
  Permalink

  Du som har skickat in denna bilden den är tagen på big power meet 2014. Vrf inta ta en på w&w ? Bittra mupp

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 14:18
  Permalink

  Butiker o resturanger tjänar massa pengar på att dem sk raggarna är en helg om året i Falkenberg för att cruisa runt. Jag själv pratade med många falkenbergsbor o dem va glada över att vi raggare kommer o visar upp våra fina bilar. Om tillställningen inte hade uppskattats så tror ja inte att så många människor stod efter vägarna i Falkenberg och i skrea =)
  Så ni som ej gillar läget ja ni får nog bita ihop. Eller ta eran semester på annan ort denna helg i juli.
  Mvh raggarbrud från Göteborg

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 13:48
  Permalink

  Tycker Falkenberg behöver flera olika sorters evenemang. Utan dessa evenemang för alla åldrar och smakriktningar blir Falkenberg åter den sovstad den var på 70-80 talet. Tycker W&W berikar staden. De som arbetar för detta evenemang ska ha en stor eloge, kanonbra jobbat och de stora skaror som kommer till stan under detta evenemang och alla som tittar på talar väl sitt klara språk. Mängder av folk i stan, spontanträffar, glada och förväntansfulla människor utan att det kostar skjortan att besöka evenemanget är väl helt underbart.

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 13:27
  Permalink

  Din insändare tyder på massa gissningar och oförstånd. Kom med fakta om kritik skall ges. Alla har åsikter och det blir lätt rykten som bra växer. Så som ”massor med sopor och bakfulla chaufförer”!!!!?
  Soporna är borta och det på ett lysande sätt. Vad beträffar bakfulla chaufförer så krävs det egen erfarenhet för ett sådant uttalande,,,,eller?

  Att bilarna är på stranden och i centrum utgår jag från att ni redan fått reda på svaret, det är folkfest. Man går man ur huse får att stå i dubbla led för att se dessa välvårdade och renoverade bilar från svunnen tid. Er bitterhet biter inte på oss.

  Wheels & Wings har gjort rätt för sig på många olika sätt, bla. genom att köpa utsläppsrättigheter på miljöbörsen (80 ton) trots att alla bilar som deltar är godkända vid besiktningen. Det skulle vara skoj att se fotbollen i stan göra liknade vid sina tillställningar, då jag gissar att de släpper ut betydligt mer under ett år än vad Wheels & Wings gör på två dagar.

  Reply
 • 21 juli, 2015 at 11:52
  Permalink

  Nog är det väl så att resten av Falkenbergarna gillade cruisingen. Varför skulle dom annars rada upp sig utmed vägen för all kolla på cruisingen. Körde själv och folk stod uppradade från Skrea till torget. Tror nog inte dom gjort det om dom inte gillade cruisingen.

  Reply
  • 21 juli, 2015 at 14:22
   Permalink

   Förstår självklart besvikelsen/frustrationen/sorgen efter den påkörda katten. Men det här med utsläpp raggarna åker oftast inte flyg flera gånger om året, som en hel del svenssons gör. Massor med utsläpp!
   Skräp lämnar även de som picknickar utmed gator och torg.
   Mackar och matställen tjänar betydligt mer än vanligt!
   Hela lilla falkenberg livas upp.

   Reply
  • 21 juli, 2015 at 14:33
   Permalink

   Håller med dig
   Tyckar W&W är bra för Falkenberg🚙

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *