En nattöppen butik i Falkenberg?

Insändare:

I Falkenberg så tycker jag det saknas en butik med nattöppet. Jag har länge funderat över varför det inte finns en nattöppen butik i centrum. Det kan ibland vara väldigt frustrerande att som skiftarbetare som slutar olika tider på dygnet, måste ta bilen till Shell Årstad om någonting fattas i kylskåpet. Jag tror helt klart att en butik med nattöppet i Falkenberg centrum skulle vara lönsam. Det är inte ovanligt att man möter andra falkenbergare på Shell Årstad mitt i natten, som troligen har haft samma dilemma som jag.

På helger så tror jag också att en nattöppen butik skulle bringa mer liv, bekvämlighet, och trygghet till stadens kärna. Jag minns att min f.d. flickvän från Halmstad alltid gick in i en butik och handlar något, istället för att stå ensam på gatan för att t.ex. vänta på taxi. Jag tycker även att det är lite tråkigt att det nästan bara går handla alkohol, cigaretter och pizza efter klockan 22:00 i Falkenberg.

Finns det några regler eller bestämmelser som säger nej till en nattöppen butik i stan? Har det tidigare funnits något intresse av någon etablerad butik att ha nattöppet? Tycker att det är konstigt att det inte finns.. Så litet är väl inte Falkenberg ändå?

Nattugglan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *