Hansagård Camping

Redan år 1960 så slog portarna upp för Hansagårds Camping i Falkenberg. Den är belägrad ungefär 2-3 kilometer ifrån Skrea Strand och omges av en fin miljö. Campingsplatsen anses att vara mycket mysig, och full av liv och olika aktiviteter. På Hansagård Camping så kan du välja mellan att boka in dig med husbil, husvagn, tält, eller hyra en av de stugor som finns på området. Dessa stugor är väldigt populära och oftast hårt uppbokade under de bästa veckorna på sommaren. Därför rekommenderar vi dig att boka eller hyra plats så snabbt som möjligt.

Hyra stuga

HansagardsCampingFör att hyra en stuga på Hansagårds Camping så krävs det att du uppfyller några av deras krav. Det enda kravet som du har egentligen är att du ska vara över 25 år. Detta troligen p.g.a. att campingen har haft problem med de människor som är under 25 år och hyr stuga. Det är mest troligt anledningen till varför de har valt sätta en åldersgräns på sina gäster. Det finns en rad olika stugor som du och din familj eller sällskap kan välja mellan. För att läsa mer om dessa så rekommenderar vi dig att gå till Hansagårds campings egen hemsida. Där har de lagt upp en bra guide för dig som vill hyra stuga i Falkenberg.

Vissa av dessa stugor innehåller toalett, samtidigt som andra saknar detta. Det är mer eller mindre viktigt för många turister om de har en privat toalett eller inte. Därför kan det vara smart att försäkra dig om vad som ingår innan du bokar in dig. Stugorna kan även variera i storlek, så se till att välja den stuga som passar bäst efter hur många personer ni ska vara. Du kan även se bilder över hur dessa stugor kommer att se ut innan du bokar in dig.

Husvagn & tält

hansagård-camping-falkenbergPå deras hemsida så kommer du även kunna läsa mer om vilka priser som gäller för att hyra en campingsplats. Du kan välja mellan olika typer av campingsplats. Några kan erbjuda el, samtidigt som andra är lite mer spartanska. Du väljer helt enkelt hur du vill bo, så fixar Hansagårds Camping detta. Priserna för dessa platser kommer att höjas och stigas en hel del, beroende på vad det är för säsong som råder i Falkenberg. Du kan oftast se program där de på förhand valt vilka veckor och månader som anses vara i högsäsong.

Aktiviteter & Evenemang

På Hansagård Camping och i området runt om kring så kommer det finnas massor av aktiviteter som du kan göra. Du kan bland annat besöka Skrea Strand, motionera, träna, leka, gå på cirkusskola, eller testa skimboard. För både barn och vuxna finns det massor av alternativ att göra i Falkenberg. Hoppas du liksom, många andra turister är aktiva och ser till att göra mycket av din semester i staden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *