Thaimat & Asiatiskt i Falkenberg

Är du sugen på Asiatisk mat, såsom Thaimat, Sushi eller Indiskt så erbjuder Falkenberg ,liksom de flesta mindre städer i Sverige, stor variation som tillfredsställer smaklökarna. I kommunen Falkenberg räknar vi att det finns ungefär 15-30 restauranger som erbjuder just denna fantastiska matkultur.

Här nedanför finner du ett urval av de restauranger i Falkenberg som vi rekommenderar att besöka.


thaimat-asiatisktSisi

Inne hos Sisi restaurang så mixar man det asiatiska köket med den svenska. Med smakrik och varierande mat så som thaimat, sushi, svensk husmanskost så erbjuds det mongolisk buffé under kvällarna där maten tillagas framför dina ögon.

Mer info om Restaurang Sisi


Royal Thai

Är du ute efter klassisk asiatisk thaimat så är Royal Thai restaurangen för dig. Med en lockande och smakrik variation av rätter samt en ”all you can eat”-buffé under lunchtid så kommer du garanterat gå därifrån mätt och belåten.

Mer info om Royal Thai


Kellys Thai

Kellys Thai är en take-away restaurang som etablerat sig i Falkenberg genom sin smakrika thaimat. Med rimliga priser och generösa portioner är Kellys Thai i Falkenberg ett säkert kort och favoritstället för många lokala invånare.


Om den Asiatiska matkulturen inte lockar dig så finns det väldigt många andra former av mat, som hamburgare, husmanskost, pizza m.m. Följ länken för att komma tillbaka till en sida där du kan läsa mer om alla restauranger du kan äta på i Falkenberg.