Hamnkrogen

10411856_801505926609650_2090257678476721919_nOm du vill besöka hamnkrogen så åker du ut mot Falkenbergs hamn (ganska logiskt). Längst ut, nästan vid de stora skorstenarna som tillhör lantmännen. Där ligger Hamnkrogen i Falkenberg. Där serveras en mycket god och omtyckt buffé. Vad som serveras beror från dag till dag och det bjuds ofta på mer än 2-3 rätter. Det betyder att du kan välja mellan flera alternativ. Oftast är deras meny anpassad så att så många som möjligt ska kunna uppskata måltiden på Hamnkrogen. Till dessa varmrätter så bjuds du även på ett stort salladbord där du kan skrapa ihop en fräsch och god sallad. Även bröd och kaffe ingår i priset när du köper in dig på buffén.

Öppettider & meny

För att enklast kunna följa vilken typ av mat som gäller för den dagen som du vill äta på Hamnkrogen så rekommenderar vi dig att gå vidare till deras hemsida. Där har de gjort om en meny för hela veckan och du kan välja vilken dag som du vill äta på deras buffé. Främst så erbjuds husmanskost, men även lite mer exotiska grytor, och andra rätter har funnits att välja på.

Öppettider:
Vardagar mellan 11-14

Kontakt

Telefon: 0346-103 03
Hamngatan 39, 311 32 Falkenberg

Fler restautanger i Falkenberg

Om du letar efter fler restauranger när du är i staden, eller i kommunen så kan du kolla in vår lilla guide över ställen att sätta sig att på och äta i Falkenberg. Där kan du hitta alternativ som kanske erbjuder den typ av mat som du skulle vilja äta. Det finns t.ex. gott om pizzerior, restauranger med asiatisk mat och mycket annat.

foto: Hamnkrogens Facebooksida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *