Entill

Ut med Storgatan i Falkenberg så ligger bland annat Entill pizzeria. Under en längre tid har Entill varit en pålitlig pizzeria, som alltid gör sjysta pizzor efter önskade beställningar. På Entills restaurang i Falkenberg så möts du av en trevlig och mysig miljö. På sommaren brukar även restaurangen hålla sin uteservering öppen för alla besökare och pizzaälskare. Med denna uteservering så lockas många gäster till lokalen för att äta pizza.
entill-pizzeria-falkenbergEntill har som många andra pizzerior i Falkenberg utköring av din beställning. Mot en liten avgift så kan du alltså få dina pizzor hemkörda. Det brukar ta maximalt 30-50 minuter efter det ögonblick som du har ringt. Det beror självklart även på hur många pizzor du beställer, och hur långt ifrån Entill pizzeria som du bor.

Meny & mat

Entill pizzeria har en lång lista av pizzor som du kan välja bland. Förutom pizzor så har även restaurangen en mindre meny med mat från Ala Carte. De har även lite andra saker som sallader, tallrikar och rullar att välja mellan. Vi tycker att maten på Entill pizzeria håller en hög klass, och många falkenbergare tycker verkligen om att äta just här.

Kontakt & telefon

För att nå till Entill pizzeria så rekommenderar vi självklart att du ringer dit, besöker dem eller beställer din pizza online. Du kan ta hjälp av den information som vi ger här nedanför.
Hotellgatan 3
311 31, Falkenberg
Telefon: 0346- 58 999