Nya Pallas Hotell

Endast en promenad bort från hjärtat av Falkenberg centrum kan du hitta Nya Pallas Hotell i Falkenberg.  Detta vackra hotell i herrgårdsstil som är byggt 1991 har en väldigt rofylld atmosfär. Förutom en enastående varm känsla så bjuder boendet även på sköna tillbehör som frukost och spabehandlingar.

Spa & frukostbuffé

Om du letar efter ett hotell där du kan koppla av men ändå ha nära till Falkenberg centrum är Nya Pallas Hotell perfekt för dig. Med sin omsorgsfullt anlagda trädgård och fontän finner du sinnesro och kan låta dina tankar härja fritt. Restaurangen erbjuder alltid frukostbuffé och diverse smårätter som serveras i deras gemytliga matsal för att tillgodose era behov.
nya-pallas-hotell-falkenbergNya Pallas Hotell erbjuder även relax- och spaupplevelse där du kan få massage, oljemassage, ansiktbehandlingar med mera. I ett av deras trädgårdsrum finns även Garden Spa Pool där man, oavsett årstid, kan bada i tempererat (38 grader) vatten under stjärnhimlen. Perfekt för dig som vill skämma bort dig själv och kanske din partner med ett härligt spa i Falkenberg.

Rum

Nya Pallas Hotell erbjuder rum i tre olika kategorier: Familjerum, Superior eller budgetrum. De har lagt stor vikt vid inredningen och de olika rummen är olika till inredning och färgsättning.

Familjerum: Rummet för familjen med två till fyra bäddar. Ett barn under 12 bor utan kostnad i dubbelrum.

Superior: Rummet med lite extra utrymme med två till fyra bäddar.

Budget: De lite mindre rummen utan tillgång till egen dusch eller WC, men är belägna vid Relaxavdelningen där dessa faciliteter finns.

I alla rumskategorier ingår platt-TV, hårtork och telefon. Några av rummen har altan eller balkong.

Boka

Om du känner att Nya Pallas Hotell i Falkenberg faller dig i smaken är det bara för dig att klicka dig till sidan för alla på Falkenberg hotell vidare här och boka det som bäst passar dig. Hotellet kommer då finnas för dig att enkelt och snabbt kunna boka de datum som du vill åka till Falkenberg.

Recension

Om du letar efter ett hotell som är nära, men inte mitt i, Falkenberg centrum med avkopplingsmöjligheter så är Nya Pallas Hotell i Falkenberg hotellet för dig. Deras välskötta trädgård ger dig sinnesro och ett välbehag. Deras spamöjligheter är även fantastiska för dig som vill skämma bort dig lite extra på semestern. Läget där Nya Pallas Hotell ligger är väldigt bra med närhet till både Falkenbergs centrum, Vallarnas Friluftsteater och den majestätiska ån Ätran. Rummen är väldigt mysigt inredda och prisvärt.
Det som talar emot Nya Pallas Hotell i Falkenberg är att alla rum inte är jätterymliga och vissa sängar kan vara hårda. Restaurangen erbjuder inte heller stora måltider.

Summa summarum: Det totala betyget Nya Pallas Hotell i Falkenberg får av oss på Falkenbergare är 7,5/10. Ett perfekt alternativ för dig som vill bo billigt och relativt nära Falkenberg centrum men ändå inte störas av dess buller och trängsel. Här kan du koppla av i trädgården och fly från stressen ett tag.

Fler hotell i Falkenberg

Om Nya Pallas Hotell inte föll dig i smaken så finns det många andra alternativ för hotell i Falkenberg. Vill du bo ännu mer centralt under din semester så har vi alternativ så som Grand Hotel, ett modernt stadshotell, ett stenkast från Falkenbergs hjärta. Vi har även andra alternativ för dig som vill bo på landet eller vid havet. Ta er gärna en titt på vår sida över hotell i Falkenberg och välj det bästa alternativet anpassat just för din semester!

Vi på Falkenbergare hoppas ni får en underbar semester här i Falkenberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *