Hotell Vesterhavet

Hotell Vesterhavet är ett hotell beläget mitt i natursköna Falkenberg med närhet till både skog, hav och stadsliv. I närheten hittar du den majestätiska ån Ätran och Laxbron där lokala fiskare brukar fånga sina laxar. I närheten ligger även Vallarnas Friluftsteater, en av de mest välkända turistmålen i Falkenberg. Hotellet ligger cykelavstånd från centrala Falkenberg och bara 25 minuter bort med bil har du Ullared och det kända varuhuset Gekås.

Bekvämligheter

Hotell Vesterhavet erbjuder en lite mer avlägsen miljö från stadens buller och trängsel. Deras restaurang har för tillfället inga fasta menyer (ska komma till hösten) så det som erbjuds står alltid skrivit på en tavla vid matsalen. Det finns även gratis Wifi och tillgång till biljardbord för att fördriva tid eller bara umgås.
De erbjuder även konferenssalar och grupparbetsrum i deras huvudbygnad om så önskas.

hotell-vesterhavetRum

Hotell Vesterhavet erbjuder 4 olika kategorier: Hotellrum, Familjerum, Bungalow och Budgetlägenheter. Priserna för tre av kategorierna (Hotellrum, Familjerum och Budgetlägenhet) anges inte. Klicka dig vidare till booking.com för mer info.

Hotellrum: Rymlig lägenhet med eget pentry med kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp. I alla lägenheter finns det fyra bäddar, soffa, tv, skrivbord samt matplats. Några lägenheter har en uteplats med sittmöbler mot hotellets trädgård, i dessa finns ett sovrum med dubbelsäng som enkelt flyttas isär till två enkelsängar och utöver det två stycken enkelsängar i köksdelen. Lägenheterna utan uteplats är istället uppdelade på två separata sovrum med dubbelsäng.

Familjerum: Våra familjerum är ett prisvärt boende där hela familjen får plats.
På en yta om ca 34 kvm uppdelat på två rum finns sex bäddar i form av två våningssängar samt en dubbelsäng som enkelt kan flyttas isär till två enkelsängar om man föredrar det alternativet. Perfekta rum för den större familjen eller träningslägret!

På varje rum finns dessutom en sitthörna, tv samt egen dusch och toalett.
Frukost, lakan och handdukar ingår men sängarna är obäddade vid ankomst. Vid avresa kan ni välja att själva städa rummet eller köpa till slutstädning till en kostnad om 200kr.

Bungalow: Boendet består av ett sovrum med en härlig dubbelsäng och om ni är lite fler finns det en bäddsoffa i vardagsrummet också. Bungalowen är väl tilltagen med stora ytor och du har tillgång till ett fullutrustat kök. All inredning är ny och fräsch.

När ni bor i bungalowen rår ni om er själva och vi kikar in först när det är dags för att städa i samband med er avresa. Priset ligger på 2800:- per natt, 2-3 nätter 2500:- per natt 4-6 nätter 2200:- per natt och 7 nätter 2000:- per natt.

Boka

Om du känner att Hotell Vesterhavet i Falkenberg faller dig i smaken är det bara för dig att klicka dig vidare här och boka det som bäst passar dig. Du klickar då endast vidare till alla våra hotell Falkenberg Där kan du läsa mer info om alla typer av boenden som finns att välja mellan. Eller så kan du klicka på bilden här ovan för att komma vidare till en sida du kan boka hotell på.

Recension

Att ha sin utgångspunkt en promenad bort från Falkenberg centrum kan vara guld värt om man vill slappna av och koppla bort alla ljud ett tag. Hotell Vesterhavet i Falkenberg erbjuder just detta läget som så också är bekvämligt avstånd till Falkenbergs alla olika turistmål och dess vackra natur. Bungalowerna som erbjuds är fräsha och moderna och väldigt bekväma med alla dess tillbehör.
Det som talar emot Hotell Vesterhavet är att flera rum kan kräva en översyn eller till och med en renovering. Eftersom Hotell Vesterhavet påpekar att man är självgående så får man själv sköta städning (om man inte vill betala 200:- extra).

Summa summarum: Det totala betyget Hotell Vesterhavet i Falkenberg får från oss på Falkenbergare är 6.5/10. Ett perfekt alternativ för dig som vill komma bort från staden och uppleva den vackra natur Falkenberg har. Men behövs en renovering som sagt.

Fler av Falkenbergs hotell

Om Hotell Vesterhavet inte föll dig i smaken så finns det många andra alternativ för hotell i Falkenberg. Vill du bo mer centralt under din semester så har vi alternativ så som Grand Hotel, ett modernt stadshotell, ett stenkast från Falkenbergs hjärta. Eller vill du hellre koppla av vid strandkanten så har vi Falkenberg Strandbad. Vi har även andra alternativ för dig som vill bo på landet eller lite utanför staden. Ta er gärna en titt på vår sida över hotell i Falkenberg och välj det bästa alternativet anpassat just för din semester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *